Vakantieveiligheid 

Met de zomer, die voor de deur staat, vergeten veel bedrijven dat vooral tijdens deze periode veiligheid niet altijd vanzelfsprekend is.
Gedurende de rest van het jaar heb je binnen je bedrijf procedures, waarmee je de veiligheid- en gezondheid van je medewerkers probeert te garanderen.
Tijdens de vakantietijd zijn er minder vaste werknemers op de werkvloer en er wordt vaak gewerkt met invalmedewerkers, die niet voldoende op de hoogte zijn van de gang van zaken, waardoor er een verhoogde kans op incidenten is.

Èn: BHV-ers en de preventiemedewerkers willen tenslotte ook met vakantie!

Wij bieden hiervoor de oplossing in de vorm van diverse mogelijkheden, zoals een tijdelijke inzet (hoofd) BHV tijdens de vakantieperiode. Tijdens deze periode kunnen wij de risico-inventarisatie, het BHV-plan of het ontruimingsplan controleren en tevens adviseren over het actualiseren hiervan.

Ook kan het zijn dat de vakantieperiode een uitstekende tijd is om te gebruiken voor bij- en/of nascholing, zowel BHV als VCA. Ook hiervoor hebben wij diverse oplossingen en bovendien bieden wij aantrekkelijke  kortingen voor de maanden juli en augustus!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de diverse mogelijkheden voor een Kompleet pakket.

Met vriendelijke groet,
Hans van Kempen
Website: bhv-kompleet.nl
Telefoon: 0642506011